Etichete

luni, 15 octombrie 2012

Secretul si Legea Atractiei


Secretul si Legea Atractiei

Voi incepe prin a-ti spune ca , ceea ce vei invata din articolul acesta iti va schimba in totalitate viata , bineinteles daca ii vei da ascultare si vei stii cum sa-l aplici cum trebuie.

In primul rand fa ceea ce-ti place , gandeste pozitiv , nu lasa gandurile negative sa te inchida in tine , daca ai o nefericire , un gand necurat , un necaz ia o foaie de hartie repede , un pix si incepe sa scri ce te apasa pe inima , picteaza , da drumul la o melodie .

Intotdeauna sa fii constient de un lucru "legea atractiei" este peste tot , poate , te intrebi acum "ce este legea atractiei?", pai legea atractiei tine cont de gandirea ta , daca vei gandi pozitiv , vei atrage lucruri sau persoane pozitive , dar daca vei gandi negativ vei atrage doar lucruri sau persoane negative.Acum cu o gandire pozitiva deschide ochii larg si uitete in jur , vei observa ca incet incet lucrurile se vor aranja dupa placul tau.

Cu cat te vei simti mai bine , cu atat mai bine vei fi pozitionat.
Gandirea ta pozitiva te va ajuta sa te pozitionezi bine in viata ta de zii cu zii , astfel vei recapata increderea in tine si nu numai , vei vedea ca si persoanele din jurul tau se vor pozitiona cum trebuie in viata ta personala.

In legatura cu "gandirea pozitiva" vreau sa iti arat cum ar trebuii sa iti incepi mai bine zilele , saptamanile , anii ... sa iti spun ceva de la care eu am avut de invatat foarte mult , deci fii atent : Daca te-ai lovii la picior atunci cand cobori dimineata din pat , ai tendinta sa te impiedici apoi de orice(toata ziua... poate toata viata). Ce vreau sa inveti din asta este ca trebuie sa fii atent la fiecare detaliu cand incepi o noua zii , dar nu ma refer la zilele acelea cand te trezesti si in timp ce te speli pe dinti sa iti spui in minte "Am de facut aia si aia , ups am uitat sa fac aia , trebuie neaparat..... STOP , nu , asta nu esti tu , nu trebuie sa gandesti asa in nici un caz , e ca si cum ai gandii in trecut si nu e bine deloc.Iti poti incepe diminetile multumind pentru lucrurile pe care le ai deja , pe care le pretuiesti atat de mult incat sentimentul , emotia aceea se va raspandii in Univers si iti va da din ce in ce mai mult , pana cand vei invata ca acea gandire negativa nu trebuie in nici un caz sa-ti influenteze viata.

Pentru a avea o viata mai buna , mai prospera , si pentru a avea tot ceea ce iti doresti , sunt numai 3 pasi de care trebuie sa tii cont mereu:

Pasul 1. -> Sa ceri ceea ce vrei. Ce inseamna asta , de exemplu ai vazut un televizor de care iti place , si nu iti poti permite (aici isi intra in rol gandirea pozitiva) gandestete la acel lucru simtel , deseneazal , imagineazati`l si intr-o zi  il vei avea cu siguranta...Poate ai acum in minte un gand cum ar fii "cum sa-l am intr-o zii , fara nici un ban sau nimic , e imposibil" si asa treci la...

Pasul 2. -> Raspunsul. Universul va raspunde intotdeauna gandurilor tale.

Pasul 3. -> Primirea a ceea ce vrei . Aici se implica foarte mult entuziasmul , bucuria , recunostinta , aceste sentimente care de fapt ne influenteaza pozitiv si incetul cu incetul te vei indrepta spre viata la care ai visat mereu.


Acum iti voi vorbii despre Univers , ce este acest Univers?, nu as putea gasii o definitie pentru aceasta forma de gandire logica , dar iti pot da un exemplu : Presupun ca stii povestea lui Aladin si Lampa fermecata (Aladin ridica lampa de jos frecand-o de praf , iar din aceasta iese un gin) , eh gandestete ca personajul Aladin ar fii interpretat de noi oamenii , iar cel al ginului ar fii interpretat de Universul care ne inconjoara(natura , stelele , planetele , galaxiile).
Universului ii place viteza , asa ca nu intarzia,nu te gandi de doua ori , nu te indoii, cand oportunitatea se iveste, cand impulsul este acolo , cand intuitia iti spune "da" numai sta pe ganduri doar ... ACTIONEAZA!!!.
Vei atrage tot ceea ce ceri , bani , oamenii sau orice altceva de care esti atras , daca vei fii atras de acele lucruri si ele vor fii atrase de tine.


Iti poti schimba viata luand-o de la 0.Sunt doar 2 sau 3 lucruri de care sa le pui in aplicare.

1. Recunostinta : Incepe prin a intocmi o lista cu lucrurile care iti aduc multumire in viata.Gaseste un lucru special , prin care sa-ti exprimi recunostinta , gandurile pe care le ai pentru tot ceea ce ai (o bratara , o piatra mai speciala).

2.Vizualizarea : Imaginandu-ti gandul cu intensitate , mai devreme sau mai tarziu acel gand poate devenii realitate.Hotarastete asuprea ceea ce-ti doresti , crede ca poti dobandii acel lucru , crede ca-l meriti si crede ca toate acestea sunt posibile apoi inchide ochii , gandestete cateva minute la ceea ce ai deja , iar Universul va gasi o cale de a se manifesta.


Voi trece la alt subiect , citeste mai departe poate te va interesa ... deci sa incepem:

Secretul Banilor - Poate ca de multe ori te-ai intrebat "Cum obtin unii oameni atat de multi bani?" sau "Cum de a ajuns asta milionar?" , eh uite ca eu iti voi spune o modalitate in care vei face bani , dar te previn ca trebuie sa ai o gandire pozitiva mereu si sa nu te dai batut/a niciodata , deci iata care e ideea .
Cum spunea si Clement Stone "Orice lucru conceput de minte poate fi realizat" , Daca dorinta de a avea o anumita suma de bani si gandirea pozitiva o impinge la extrema , acea dorinta se poate adeverii , iar intr-o zi iti va venii o idee de nicaieri cum ai putea face acea suma de bani , totul consta in gandurile si sentimentele pe care le transmiti ca dorinta sa se poata adeverii.Dar asta poate fii o modalitate de a face bani , in asta consta "Secretul" si Legea Atractiei (una dintre cele mai puternice legi ale Universului)


In incheiere , as vrea sa-ti mai impartasesc cateva lucruri , pe care ar trebuii sa le pretuiesti si tu.
Multi dintre oamenii pe care ii vezi zi cu zi , au probleme , necazuri sau au trecut prin situatii nasoale , dar tu nu trebuie sa gandesti asa , trebuie sa ai o gandire pozitiva si sa stii mereu ca "Omul devine ceea ce gandeste".

Primeste aceste lucruri cu inima deschisa , bucura-te de ele , nu trebuie sa faci nimic din obligatie , fa numai ce vrei sa faci.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu