Etichete

sâmbătă, 20 octombrie 2012

Recapata-ti increderea(part 2)


Dupa cum am promis am revenit cu un articol pentru cei care sunt mult prea stresati pentru a se putea concentra pe metoda mai spirituala pentru a capata putin mai multa incredere in sine.Desi poate multi cred ca situatia poate fi rezolvata, multi nu se gandesc nici macar cum ar arata solutia problemei lor, daramite sa o si puna in practica.Pentru aceste persoane care sunt dezolate de diferite lucruri pe care nu vreau sa le enunt am scris partea a doua a articolului Recastiga-ti increderea in sine! .


Iata 4 pasi simpli pe care trebuie sa ii urmati pentru o viata lipsita de grijile care va pot distruge mintea:

1.Incercati sa va calmati si sa va eliberati de toate gandurile rele pe care le aveti inainte de a trece la pasul 2.

2.Analizati atent sursa problemei, daca o sitit daca nu ganditi-va la toate lucrurile rele de pe parcursul zilei si ganditi-va la cine sau ce este de vina pentru toate.Ganditi-va bine pentru ca niciodata nu este vina voastra.

3.Dupa ce ati gasit sursa problemei si simtiti ca aveti un sentiment de ura, luati-va 5 minute de relaxare si ganditi-va daca cu adevarat se merita sa va tociti mintea cu nervi si cu suparare, in loc sa va ganditi ca daca nu a-ti mai da atentie lucrurilor minuscule si care totusi par groaznic de grele pe suflet exact din motivul ca le dati atentie, ati fi mult mai fericiti doar fiindca nu va pasa de ele.

4.Exersati postura de "nepasator" pentru ca indiferent cat de egoist ar suna asta, e mai bn decat sa ajungeti in postura de victima a propriilor sentimente negative.Si, daca vreti puteti sa va ganditi la postura de "nepasator" ca la un principiu pe care vi-l impuneti pentru a avea o scuza impotriva sentimentelor rele, daca ma pot exprima asa.

Cam asta e tot.4 pasi simpli pentru probleme ce par a nu avea rezolvare, dar care iata se poate sapa usor fara gesturi disperate care mai mult au rolul sa acopere durerea cu o "anestezie" de moment.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu